Bibliographie

Résultats pour De Prins Willy O. (14)

Auteur(s) Année Titre Publication Volume
Lopez Vaamonde (C.), Agassiz (D. J. L.), Augustin (S.), et a.2010Lepidoptera. Chapter 11. In: Roques A et al. (Eds) Alien terrestrial arthropods of Europe BioRisk 4
De Prins (W. O.)2006Interessante waarnemingen van Lepidoptera in België in 2005 (Lepidoptera) Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 34 (1)
Coenen (F.), De Prins (W. O.)1984Mesapamea secalella Remm, 1983, een nieuwe soort voor de Belgische en Franse fauna Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 12 (3)
De Prins (W. O.), Van Der Poorten (D.)1982overzicht van het genus Pseudophilotes in Europa en noord-afrika, met beschrijving van een soort uit sardinie, nieuw voor de wetenschap (Lepidoptera Lycaenidae) Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 10 (2)
De Prins (W. O.)1981De genitalia van Scotopteryx octodurensis en S. bipunctaria (Lep. Geometridae) Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 9 (1)
De Prins (W. O.)1980Probeer het eens : Bladmineerders kweken Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 8 (4)
De Prins (W. O.)1978De nomenklatuur van Graellsia isabelae Graëlls Bulletin du Cercle des Lépidoptéristes de Belgique - Bulletin van de belgische lepidopterologische Kring 7 (1)
De Prins (W. O.)1977Contribution lépidoptérique française à la Cartographie des Invertébrés Européens (C. I. E.). V. Mise à jour de la liste des Pyralidae Crambinae de France et de Belgique Alexanor 10 (3)
De Prins (W. O.)1977Een gynandromorf van Gonepteryx cleopatra L. (Pieridae) Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 5 (1)
De Prins (W. O.)1977Un cas de gynandromorphisme bilatéral chez Meleageria daphnis Den. & Schiff. (Lycaenidae) Alexanor 9 (8, 1976)
De Prins (W. O.)1977Adscita heuseri Reichl en A. statices L. (Lepidoptera, Zygaenidae) Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 5 (3)
De Prins (W. O.)1976Merkwaardige Vlindervormen Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 4 (2)
De Prins (W. O.)1974De Westpalearktische Procridinae (Lepidoptera, Zygaenidae) Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 3
De Prins (W. O.)1974Mellicta athalia Rott. en M. parthenoides Kef. (Lep. Nymphalidae) Phegea, driemaandelijks Tijdschrift van de Vereniging voor Entomologie van de koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen 2 (3)